Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

Projectontwikkeling - Unieke bouwprojecten

contacteer ons

Molenstraat - Heist op den Berg

Startpagina > Aanbod > Molenstraat

Jammer, dit pand is verkocht. Ga naar het overzicht en zoek verder!

Verkocht!

Prachtig kleinschalig project, in een strak landelijke stijl, perfect gelegen en op wandelafstand van het centrum van Heist-op-den-Berg.
En dus vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen en het wandelbos De Averegten.

Dit project zal gerealiseerd worden op één van de laatste ruime percelen in de Molenstraat dat nog niet volledig werd ontwikkeld.

Aan de rechterzijde van het project, zijnde lot 2, zal na een totaalrenovatie van de bestaande woning, een volume gerealiseerd worden van maar liefst 4 slaapkamers van minstens 15m², een inpandige garage, hoge plafonds, .. aan een gunstregime van 6% BTW.

Aan de linkerzijde vinden we lot 1, waar een nieuwbouwwoning op maat gebouwd zal worden met een huidig voorzien volume van 5 slaapkamers, mogelijkheid tot 2 badkamers, BEN-norm, ..

Het concept is om te voorzien in de grote vraag naar ruime eengezinswoningen in het centrum van Heist-op-den-Berg met een hogere afwerkingsgraad dan de klassieke sleutel op de deur woningen.
Doch voor de mensen die hun indeling en volume zelf willen bepalen, bestaat de mogelijkheid om buiten de afwerking ook nog inspraak te hebben in de indeling, het aantal slaapkamers, ...

Contacteer ons over dit aanbod!
JRV belt u op!
Molenstraat

Interesse? Contacteer Tijl Deweghe: +32 495 57 40 40

Andere aanbiedingen voor u

Project 'Zapatas'
VERWACHT
Project 'Zapatas'
Heist op den Berg
Punt
Nog 4 beschikbaar
Punt
Herenthout
Verkaveling
Laatste 2 woningen
Verkaveling
Zammel
sleutel op de deur

Unieke bouwprojecten

Op zoek naar een aannemer die meer doet dan het ruwbouwwerk? JRV is uw partner vanaf de eerste tot de laatste werken. Wist je dat we voor de meeste van onze projecten een E-peil onder nul behalen?

lees meer...
te koop

Aanbod nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwe woning? JRV heeft voortdurend kwalitatieve en energievriendelijke aanbiedingen. Hier vindt u vast uw droomwoning. Contacteer ons vandaag nog op het nr +32 495 57 40 40

lees meer...

Alles werd perfect op tijd geleverd (materialen), de bouwkraan stond er op de geplande datum, uw schema qua vorderingen was altijd juist! Mag ik jullie via deze weg bedanken?

fam. Jacobs-Truyen

Niet te geloven wat een aanbouw doet met je woning! 't Is hier nu zo ruim! Terug ademruimte. Bedankt Raf!

Matheussen

Een nieuwbouw op een plan kopen was een moeilijke beslissing. Maar de juiste! Na een korte bouwperiode zijn we helemaal gesetteld!

Erwin Vloemans

Contacteer ons

 

JRV belt u op

Heeft u interesse in één van onze aanbiedingen? Heeft u een bouwgrond te koop? Geef hier je naam, e-mail en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!