Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

Projectontwikkeling - Unieke bouwprojecten

contacteer ons

Bergstraat - Heist op den Berg

Startpagina > Aanbod > Bergstraat

Jammer, dit pand is verkocht. Ga naar het overzicht en zoek verder!

Project 'Magasins' & 'Ruelle', een prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 10 BEN appartementen en 1 handelspand. Ideaal en uniek gelegen op  een zeer centrale locatie in het centrum van Heist-op-den-Berg met directe toegang tot zowel de Bergstraat en als de Neerweg.

Het project zal bestaan uit 2 gebouwen, waarvan één gelegen in de Bergstraat (Magasins) en één in de Neerweg (Ruelle).
Parkeergelegenheid is aanwezig zowel overdekt als in openlucht op het gelijkvloerse niveau met een toegang langs de Neerweg, dus geen onpraktische inrit naar een kelder of autolift.

Er zullen in totaal 10 appartementen worden ontwikkeld met oppervlaktes van 68 m² tot 111m², allen voorzien van aangename terrassen met een gunstige oriëntatie naar het zuiden.

Zoekt u een prachtig en centraal gelegen appartement met zicht op de Bergstraat, dan is Residentie 'Magasins' iets voor u.
Wenst u echter centraal te liggen, maar eerder in de rustige Neerweg, dan zal u zich thuis voelen in Residentie 'Ruelle'.
Voor ieder wat wils !

Elk appartement zal standaard voorzien zijn van vloerverwarming, individueel warmtepompsysteem, ventilatie D, zonnepanelen en ruime budgetten.
De appartementen worden dus volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze en wensen van de kandidaat-koper.

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor plannen, lastenboek en meer informatie of een vrijblijvend bezoek op kantoor of ter plaatse.

Voor info 0495 57 40 40 of tijl@heistimmo.be

Contacteer ons over dit aanbod!
JRV belt u op!
Bergstraat Bergstraat

Interesse? Contacteer Tijl Deweghe: +32 495 57 40 40

Andere aanbiedingen voor u

Mechelbaan
VERWACHT
Mechelbaan
Putte
Puttestraat
50% VERKOCHT
Puttestraat
Begijnendijk
Project 'Zapatas'
VERWACHT
Project 'Zapatas'
Heist op den Berg
sleutel op de deur

Unieke bouwprojecten

Op zoek naar een aannemer die meer doet dan het ruwbouwwerk? JRV is uw partner vanaf de eerste tot de laatste werken. Wist je dat we voor de meeste van onze projecten een E-peil onder nul behalen?

lees meer...
te koop

Aanbod nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwe woning? JRV heeft voortdurend kwalitatieve en energievriendelijke aanbiedingen. Hier vindt u vast uw droomwoning. Contacteer ons vandaag nog op het nr +32 495 57 40 40

lees meer...

Een nieuwbouw op een plan kopen was een moeilijke beslissing. Maar de juiste! Na een korte bouwperiode zijn we helemaal gesetteld!

Erwin Vloemans

Niet te geloven wat een aanbouw doet met je woning! 't Is hier nu zo ruim! Terug ademruimte. Bedankt Raf!

Matheussen

Alles werd perfect op tijd geleverd (materialen), de bouwkraan stond er op de geplande datum, uw schema qua vorderingen was altijd juist! Mag ik jullie via deze weg bedanken?

fam. Jacobs-Truyen

Contacteer ons

 

JRV belt u op

Heeft u interesse in één van onze aanbiedingen? Heeft u een bouwgrond te koop? Geef hier je naam, e-mail en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!