Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

Projectontwikkeling - Unieke bouwprojecten

contacteer ons

Schaliehoevestraat - Heist op den Berg

Startpagina > Aanbod > Schaliehoevestraat

Jammer, dit pand is verkocht. Ga naar het overzicht en zoek verder!

VERKOCHT !


Prachtig nieuw project, bestaande uit twee halfopen bebouwingen, gelegen in de Schaliehoevestraat te Heist o/d Berg. De woningen worden sleutel-op-de-deur en volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze van de kandidaat-koper. Dit allemaal volgens de budgetten en materialen voorzien in het lastenboek.

De huidige indeling is voorzien van een inkomhal met apart gastentoilet, traphal naar de 1e verdieping, open leefruimte met halfopen keuken voorzien van een eiland en aansluitend de keukenberging. Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zolderverdieping is aanwezig en kan tegen een meerprijs worden voorzien van een vaste trap en afwerking. Op die manier is het mogelijk om 2 extra slaapkamers en zelfs een 2e badkamer te voorzien.

Snelle beslissers hebben nog inspraak in de indeling en kunnen de woning volledig naar hun hand zetten zowel op vlak van indeling, afwerking, als zelfs oppervlakte.
Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor plannen, lastenboek en meer informatie of een vrijblijvend bezoek op kantoor.

Contacteer ons over dit aanbod!
JRV belt u op!
Schaliehoevestraat Schaliehoevestraat

Interesse? Contacteer Tijl Deweghe: +32 495 57 40 40

Andere aanbiedingen voor u

Verkaveling
Laatste 2 woningen
Verkaveling
Zammel
Punt
Nog 4 beschikbaar
Punt
Herenthout
Bergstraat
NIEUW
Bergstraat
Heist-op-den-Berg
sleutel op de deur

Unieke bouwprojecten

Op zoek naar een aannemer die meer doet dan het ruwbouwwerk? JRV is uw partner vanaf de eerste tot de laatste werken. Wist je dat we voor de meeste van onze projecten een E-peil onder nul behalen?

lees meer...
te koop

Aanbod nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwe woning? JRV heeft voortdurend kwalitatieve en energievriendelijke aanbiedingen. Hier vindt u vast uw droomwoning. Contacteer ons vandaag nog op het nr +32 495 57 40 40

lees meer...

Niet te geloven wat een aanbouw doet met je woning! 't Is hier nu zo ruim! Terug ademruimte. Bedankt Raf!

Matheussen

Alles werd perfect op tijd geleverd (materialen), de bouwkraan stond er op de geplande datum, uw schema qua vorderingen was altijd juist! Mag ik jullie via deze weg bedanken?

fam. Jacobs-Truyen

Een nieuwbouw op een plan kopen was een moeilijke beslissing. Maar de juiste! Na een korte bouwperiode zijn we helemaal gesetteld!

Erwin Vloemans

Contacteer ons

 

JRV belt u op

Heeft u interesse in één van onze aanbiedingen? Heeft u een bouwgrond te koop? Geef hier je naam, e-mail en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!