Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

Projectontwikkeling - Unieke bouwprojecten

contacteer ons

Verkaveling - Zammel

Startpagina > Aanbod > Verkaveling

NOG 2 WONINGEN TE KOOP

Nieuwbouwproject 'Kerke Veld' bestaande uit 29 halfopen bebouwingen en 4 open bebouwingen gelegen in de St.-Laurentiusstraat en in de Kerkenveld te Zammel (Geel). Dit prachtig nieuw project pal in het centrum van Zammel in één van de laatste residentiële verkaveling die op wandelafstand van het centrum gesitueerd is. De woningen worden sleutel-op-de-deur en volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze van de kandidaat-koper. Dit allemaal volgens de budgetten en materialen voorzien in het lastenboek.

De huidige indeling is voorzien van een inkomhal met apart gastentoilet, traphal naar de 1e verdieping, open leefruimte met halfopen keuken voorzien van een eiland en aansluitend de keukenberging. Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zolderverdieping is aanwezig en kan tegen een meerprijs worden voorzien van een vaste trap en afwerking. Op die manier is het mogelijk om 2 extra slaapkamers en zelfs een 2e badkamer te voorzien.

Snelle beslissers hebben nog inspraak in de indeling en kunnen de woning volledig naar hun hand zetten zowel op vlak van indeling, afwerking, als zelfs oppervlakte.

Contacteer ons over dit aanbod!
JRV belt u op!
Verkaveling Verkaveling Verkaveling Verkaveling

Interesse? Contacteer Tijl Deweghe: +32 495 57 40 40

Andere aanbiedingen voor u

Schellendijk
NIEUW
Schellendijk
Heist op den Berg
Mechelbaan
VERWACHT
Mechelbaan
Putte
Puttestraat
50% VERKOCHT
Puttestraat
Begijnendijk
sleutel op de deur

Unieke bouwprojecten

Op zoek naar een aannemer die meer doet dan het ruwbouwwerk? JRV is uw partner vanaf de eerste tot de laatste werken. Wist je dat we voor de meeste van onze projecten een E-peil onder nul behalen?

lees meer...
te koop

Aanbod nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwe woning? JRV heeft voortdurend kwalitatieve en energievriendelijke aanbiedingen. Hier vindt u vast uw droomwoning. Contacteer ons vandaag nog op het nr +32 495 57 40 40

lees meer...

Een nieuwbouw op een plan kopen was een moeilijke beslissing. Maar de juiste! Na een korte bouwperiode zijn we helemaal gesetteld!

Erwin Vloemans

Alles werd perfect op tijd geleverd (materialen), de bouwkraan stond er op de geplande datum, uw schema qua vorderingen was altijd juist! Mag ik jullie via deze weg bedanken?

fam. Jacobs-Truyen

Niet te geloven wat een aanbouw doet met je woning! 't Is hier nu zo ruim! Terug ademruimte. Bedankt Raf!

Matheussen

Contacteer ons

 

JRV belt u op

Heeft u interesse in één van onze aanbiedingen? Heeft u een bouwgrond te koop? Geef hier je naam, e-mail en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!