Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

Projectontwikkeling - Unieke bouwprojecten

contacteer ons

Liersesteenweg - Heist op den berg

Startpagina > Aanbod > Liersesteenweg

Nieuwbouwproject bestaande uit 2 open bebouwingen gelegen op de Liersesteenweg te Heist o/d Berg met een open zicht aan de achterkant. De woningen worden sleutel-op-de-deur en volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze van de kandidaat-koper. Dit allemaal volgens de budgetten en materialen voorzien in het lastenboek.

De huidige indeling is voorzien van een inkomhal met apart gastentoilet, traphal naar de 1e verdieping, open leefruimte met halfopen keuken voorzien van een eiland en aansluitend de keukenberging. Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en de badkamer. 

Snelle beslissers hebben nog inspraak in de indeling en kunnen de woning volledig naar hun hand zetten zowel op vlak van indeling, afwerking, als zelfs oppervlakte.

Contacteer ons over dit aanbod!
JRV belt u op!
Liersesteenweg Liersesteenweg Liersesteenweg Liersesteenweg

Interesse? Contacteer Tijl Deweghe: +32 495 57 40 40

Andere aanbiedingen voor u

Punt
Verkoop Gestart
Punt
Herenthout
Verkaveling
Nog 7 Woningen
Verkaveling
Zammel
Emiel Dupontlaan
Reeds 50% Verkocht
Emiel Dupontlaan
Tremelo
sleutel op de deur

Unieke bouwprojecten

Op zoek naar een aannemer die meer doet dan het ruwbouwwerk? JRV is uw partner vanaf de eerste tot de laatste werken. Wist je dat we voor de meeste van onze projecten een E-peil onder nul behalen?

lees meer...
te koop

Aanbod nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwe woning? JRV heeft voortdurend kwalitatieve en energievriendelijke aanbiedingen. Hier vindt u vast uw droomwoning. Contacteer ons vandaag nog op het nr +32 495 57 40 40

lees meer...

Een nieuwbouw op een plan kopen was een moeilijke beslissing. Maar de juiste! Na een korte bouwperiode zijn we helemaal gesetteld!

Erwin Vloemans

Alles werd perfect op tijd geleverd (materialen), de bouwkraan stond er op de geplande datum, uw schema qua vorderingen was altijd juist! Mag ik jullie via deze weg bedanken?

fam. Jacobs-Truyen

Niet te geloven wat een aanbouw doet met je woning! 't Is hier nu zo ruim! Terug ademruimte. Bedankt Raf!

Matheussen

Contacteer ons

 

JRV belt u op

Heeft u interesse in één van onze aanbiedingen? Heeft u een bouwgrond te koop? Geef hier je naam, e-mail en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!