Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

Projectontwikkeling - Unieke bouwprojecten

contacteer ons

2 Halfopen bebouwingen - Heist op den Berg

Startpagina > Aanbod > 2 Halfopen bebouwingen

Jammer, dit pand is verkocht. Ga naar het overzicht en zoek verder!

Prachtig nieuw project, bestaande uit twee halfopen bebouwingen, gelegen in de Halfstraat/Hoge Brugstraat te Heist o/d Berg in één van de laatste kleine residentiële verkaveling die op wandelafstand van het centrum gesitueerd is. 

De woningen worden sleutel-op-de-deur en volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze van de kandidaat-koper. Dit allemaal volgens de budgetten en materialen voorzien in het lastenboek.

De huidige indeling is voorzien van een inkomhal met apart gastentoilet, traphal naar de 1e verdieping, open leefruimte met halfopen keuken voorzien van een eiland en aansluitend de keukenberging. Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zolderverdieping is aanwezig en kan tegen een meerprijs worden voorzien van een vaste trap en afwerking. Op die manier is het mogelijk om 2 extra slaapkamers en zelfs een 2e badkamer te voorzien.


Snelle beslissers hebben nog inspraak in de indeling en kunnen de woning volledig naar hun hand zetten zowel op vlak van indeling, afwerking, als zelfs oppervlakte.
Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor plannen, lastenboek en meer informatie of een vrijblijvend bezoek op kantoor.

Contacteer ons over dit aanbod!
JRV belt u op!
2 Halfopen bebouwingen

Interesse? Contacteer Tijl Deweghe: +32 495 57 40 40

Andere aanbiedingen voor u

Verkaveling
Verkaveling
Zammel
3 open bebouwingen
3 open bebouwingen
Schriek
Woonproject 7 appartementen
NIEUW
Woonproject 7 appartementen
Berlaar-Heikant
sleutel op de deur

Unieke bouwprojecten

Op zoek naar een aannemer die meer doet dan het ruwbouwwerk? New JRV Construct is uw partner vanaf de eerste tot de laatste werken.

lees meer...
te koop

Aanbod nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwe woning? New JRV heeft voortdurend kwalitatieve en energievriendelijke aanbiedingen. Hier vindt u vast uw droomwoning.

lees meer...

Niet te geloven wat een aanbouw doet met je woning! 't Is hier nu zo ruim! Terug ademruimte. Bedankt Raf!

Matheussen

Een nieuwbouw op een plan kopen was een moeilijke beslissing. Maar de juiste! Na een korte bouwperiode zijn we helemaal gesetteld!

Erwin Vloemans

Alles werd perfect op tijd geleverd (materialen), de bouwkraan stond er op de geplande datum, uw schema qua vorderingen was altijd juist! Mag ik jullie via deze weg bedanken?

fam. Jacobs-Truyen

Contacteer ons

 

JRV Construct belt u op

Heeft u interesse in één van onze aanbiedingen? Heeft u een bouwgrond te koop? Geef hier je naam, e-mail en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!