Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

Projectontwikkeling - Unieke bouwprojecten

contacteer ons

2 open bebouwingen - Heist op den berg

Startpagina > Aanbod > 2 open bebouwingen

Nieuwbouwproject bestaande uit 2 open bebouwingen gelegen op de Liersesteenweg te Heist o/d Berg met een open zicht aan de achterkant. De woningen worden sleutel-op-de-deur en volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze van de kandidaat-koper. Dit allemaal volgens de budgetten en materialen voorzien in het lastenboek.

De huidige indeling is voorzien van een inkomhal met apart gastentoilet, traphal naar de 1e verdieping, open leefruimte met halfopen keuken voorzien van een eiland en aansluitend de keukenberging. Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zolderverdieping is aanwezig en kan tegen een meerprijs worden voorzien van een vaste trap en afwerking. Op die manier is het mogelijk om 2 extra slaapkamers en zelfs een 2e badkamer te voorzien.

Snelle beslissers hebben nog inspraak in de indeling en kunnen de woning volledig naar hun hand zetten zowel op vlak van indeling, afwerking, als zelfs oppervlakte.

Contacteer ons over dit aanbod!
JRV belt u op!
2 open bebouwingen 2 open bebouwingen 2 open bebouwingen 2 open bebouwingen 2 open bebouwingen 2 open bebouwingen 2 open bebouwingen 2 open bebouwingen 2 open bebouwingen 2 open bebouwingen

Interesse? Contacteer Tijl Deweghe: +32 495 57 40 40

Andere aanbiedingen voor u

3 open bebouwingen
3 open bebouwingen
Schriek
Verkaveling
Verkaveling
Zammel
sleutel op de deur

Unieke bouwprojecten

Op zoek naar een aannemer die meer doet dan het ruwbouwwerk? New JRV Construct is uw partner vanaf de eerste tot de laatste werken.

lees meer...
te koop

Aanbod nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwe woning? New JRV heeft voortdurend kwalitatieve en energievriendelijke aanbiedingen. Hier vindt u vast uw droomwoning.

lees meer...

Niet te geloven wat een aanbouw doet met je woning! 't Is hier nu zo ruim! Terug ademruimte. Bedankt Raf!

Matheussen

Alles werd perfect op tijd geleverd (materialen), de bouwkraan stond er op de geplande datum, uw schema qua vorderingen was altijd juist! Mag ik jullie via deze weg bedanken?

fam. Jacobs-Truyen

Een nieuwbouw op een plan kopen was een moeilijke beslissing. Maar de juiste! Na een korte bouwperiode zijn we helemaal gesetteld!

Erwin Vloemans

Contacteer ons

 

JRV Construct belt u op

Heeft u interesse in één van onze aanbiedingen? Heeft u een bouwgrond te koop? Geef hier je naam, e-mail en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!