Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

Projectontwikkeling - Unieke bouwprojecten

contacteer ons

Uw wilt uw bouwgrond verkopen?

Bouwgronden worden momenteel verkocht als zoete broodjes. Het schaarse aanbod maakt dat correct geprijsde bouwgronden vrij snel van de markt verdwijnen. 

 

Verkoop in overleg

JRV geeft u de kans om uw bouwgrond te verkopen - mét overleg van eventuele wensen! *Wij houden - zover dat wettelijk of bouwtechnisch mogelijk is - rekening met uw idee over de ingebruikname van de bouwgrond.

Contacteer ons indien u een bouwgrond wil verkopen. Wij zien de voordelen van zowel kleine als grote bouwgronden, zowel in de stadskern als op de buiten.

 

Ook uitwerken van verkavelingen!

Heeft u een stuk grond dat u wil verdelen in 2 of meer kavels? Correct advies én uitwerking vindt u bij JRV! In samenspraak met landmeter en andere instanties zorgen wij voor de verkaveling van A tot Z. Inclusief rioleringswerken, wegeniswerken etc etc.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

 

 

Contacteer ons!
JRV belt u op!
sleutel op de deur

Unieke bouwprojecten

Op zoek naar een aannemer die meer doet dan het ruwbouwwerk? New JRV Construct is uw partner vanaf de eerste tot de laatste werken.

lees meer...
te koop

Aanbod nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwe woning? New JRV heeft voortdurend kwalitatieve en energievriendelijke aanbiedingen. Hier vindt u vast uw droomwoning.

lees meer...

Aanbod nieuwbouwwoningen en appartementen

Halfstraat
Verkocht
Halfstraat
Heist op den Berg
Schaliehoevestraat
Verkocht
Schaliehoevestraat
Heist op den Berg
Liersesteenweg
Liersesteenweg
Heist op den berg
Villa
Verkocht
Villa
Duffel
Verkaveling
Verkaveling
Zammel
Bekijk ons volledige aanbod!

Een nieuwbouw op een plan kopen was een moeilijke beslissing. Maar de juiste! Na een korte bouwperiode zijn we helemaal gesetteld!

Erwin Vloemans

Alles werd perfect op tijd geleverd (materialen), de bouwkraan stond er op de geplande datum, uw schema qua vorderingen was altijd juist! Mag ik jullie via deze weg bedanken?

fam. Jacobs-Truyen

Niet te geloven wat een aanbouw doet met je woning! 't Is hier nu zo ruim! Terug ademruimte. Bedankt Raf!

Matheussen

Contacteer ons

 

JRV Construct belt u op

Heeft u interesse in één van onze aanbiedingen? Heeft u een bouwgrond te koop? Geef hier je naam, e-mail en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!